Vandaag besteld = binnen 2-5 werkdagen geleverd
Inspiratie nodig? bekijk ons lookbook
>
Garantie

Garantie

Staat jouw vraag er niet tussen? Onze klantenservice staat 5 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 voor je klaar! Neem contact op

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de producten te retourneren en de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Deze 'geld terug garantie' doet gaan afbreuk op onze wettelijke garantie. Alle genoemde garantie termijnen op onze website of zogeheten geld-terug garanties doelen uitsluitend op de door ons aangeboden garantie en doen geen afbreuk aan de wettelijke garantie.

Let hier wel op: dit geldt niet voor de custom / gepersonaliseerde producten die wij aanbieden. Bij deze producten geldt alleen een wettelijke garantie. Je kan deze producten niet retourneren.

cross