Vandaag besteld = binnen 2-5 werkdagen geleverd
Inspiratie nodig? bekijk ons lookbook
>
Over Wallfield©

Over Wallfield©

Wallfield® is het hét toonaangevende merk voor muurdecoratie, verlichting en meubels. Wij zijn als bedrijf in Nederland gevestigd, maar leveren ook buiten Nederland. Onze woondecoraties zijn uniek en gemaakt van de allerbeste kwaliteit.

Uniek in interieur

Ontdek zelf de unieke en onderscheidende producten van Wallfield® die wij zelf geselecteerd hebben bij onze partners. Hierdoor kan niemand aan ons tippen! Wil je een echt uniek wow-effect in je interieur creëren? Ontdek dan de unieke producten van Wallfield®.

Door de goede kwaliteit die wij leveren onderscheiden wij ons van vele andere bedrijven. Over elk element is namelijk met zorg nagedacht en heeft een unieke en originele uitstraling. Onze muurdecoraties, lampen en meubels zijn karakteristiek en daarom alleen te verkrijgen bij Wallfield®. Of het nou gaat om de visuele vormgeving, de goede kwaliteit van onze producten of onze uitmuntende service: bij Wallfield® ben je bij het juiste adres.

Let's Make it Happen

Sfeer is allesbepalend. Hierdoor is het belangrijk om je ruimte te voorzien van mooie aankleding die een fijne en passende sfeer creëert in jouw interieur. Met de producten van Wallfield© ben je altijd verzekerd dat je meegaat met de laatste woontrends. Laat je inspireren door ons lookbook en Let's make it happen!
Gratis achteraf betalen
Klant ervaring 9.2/10

Shop op categorie:

Bekijk ons unieke assortiment
cross