Vandaag besteld = binnen 2-5 werkdagen geleverd
Inspiratie nodig? bekijk ons lookbook
>

Marmer

Een marmer schilderij straalt een onmiskenbare elegantie uit. Deze schilderij komen vaak uitstekend tot hun recht in een modern interieur en in ruimtes die een professionele uitstraling hebben.
image_product_cat
liggend
30 Resultaten:
Exclusief verkrijgbaar bij Wallfield

Waarom Wallfield®

Gratis achteraf betalen
Klant ervaring 9.2/10
Niet goed geld terug garantie
Premium materialen

Marmer

Marmeren schilderijen in jouw woonkamer voegen vaak een overvloed aan leven toe aan de ruimte. Ze demonstreren duidelijk de impact van kleur, compositie en verschillende betekenissen op een omgeving. Dit geldt ook voor een marmer schilderij, die van nature een prachtige luxe uitstraling heeft en dit volledig overbrengt naar jouw leefruimte. Daarom zijn ze een ideaal kunstwerk om op te hangen in elke kamer.

De weelde van marmer komt voort uit het feit dat het een natuurlijk materiaal is, ontstaan door kalk in gesteente. Dit resulteert in prachtige lijnen en kleurvariaties in de steen. Marmer wordt veel gebruikt voor diverse objecten vanwege zijn natuurlijke schoonheid.

Veel mensen waarderen de luxe uitstraling van een marmeren keukenblad met een strakke glanslaag. Hoewel marmer van nature een steensoort is, wordt het door de verfijnde afwerkingen een symbool van luxe. Deze weelde komt zeker tot uiting in marmeren schilderijen.

cross