Vandaag besteld = binnen 2-5 werkdagen geleverd
Inspiratie nodig? bekijk ons lookbook
>

Abstract

Een abstract schilderij is een samensmelting van verschillende kleuren, vormen en arrangementen die samenkomen in een exclusieve visuele compositie. Laat je inspireren door de unieke designs van Wallfield Design Studio.
image_product_cat
liggend
50 Resultaten:
Exclusief verkrijgbaar bij Wallfield

Waarom Wallfield®

Gratis achteraf betalen
Klant ervaring 9.2/10
Niet goed geld terug garantie
Premium materialen

Abstract

Naast dat een abstract schilderij goed past bij een modern of strak interieur, past het ook goed bij andere woonstijlen. Met bijvoorbeeld een landelijk, industrieel of klassiek interieur kun je op basis van overeenkomende kleurtinten of bijvoorbeeld het overkoepelende onderwerp toch een verassend goede match maken. Laat je inspireren en durf te experimenten met de abstracte behang collectie van Wallfield!

In de Wallfield abstracte schilderijen collectie vindt je een fantastische selectie van moderne designs en echte eyecatchers. Ga bijvoorbeeld voor een strakke marmer look of geef je muur een stijlvolle look met de Oude Meesters canvassen collectie. Welk schilderij je uiteindelijk ook kiest, elk design is uniek en past bij de laatste woontrends.

De wonderen van een abstract schilderij

De schoonheid van de natuur is verre van toevallig. Symmetrische lijnen, Fibonacci-spiralen en ingewikkelde patronen zijn de basiselementen van het dieren- en plantenrijk. Moeder Aarde wemelt van de natuurlijke patronen, van de golvende duinen van woestijnlandschappen tot het perfect zeshoekige honingraatmozaïek. Deze terugkerende natuurlijke structuren kunnen nauwkeurig wiskundig in kaart worden gebracht en laten de voortreffelijke harmonie tussen natuur en geometrie zien. Binnen de ogenschijnlijke chaos van de natuurlijke wereld bestaan waarneembare regels, die aanleiding geven tot de fascinerende orde.

Verander je stedelijke omgeving in een betoverende oase met gedurfde planten, een gedeconstrueerd decor geïnspireerd op bijenkorven en dramatische toppen van geometrische kunst.

Abstracte kunst of design?

Abstracte schilderijen, een geliefde kunststroming, brengt opwindende combinaties van kleur, vorm, en patroon tot leven, wat unieke ervaringen voor de toeschouwer oplevert.

Onze collectie omvat een uitgebreid assortiment betaalbare abstracte schilderijen en posters in diverse stijlen. Ontdek onze abstracte schilderijen en vind het design dat u het meest aanspreekt.

cross