Vandaag besteld = binnen 2-5 werkdagen geleverd
Inspiratie nodig? bekijk ons lookbook
>

Fashion boeken

Als je op zoek bent naar stijlvolle fashion boeken (koffietafelboeken) die even interessant als trendy zijn, waaronder een selectie must-have designer koffietafelboeken van enkele van 's werelds grootste modehuizen.
image_product_cat
12 Resultaten:
Exclusief verkrijgbaar bij Wallfield

Waarom Wallfield®

Gratis achteraf betalen
Klant ervaring 9.2/10
Niet goed geld terug garantie
Premium materialen

Fashion boeken

Vul uw huis met prachtige fashion boeken die uw interieur naar een hoger niveau tillen. Bij Wallfield vind je prachtige decoratieve koffietafelboeken om cadeau te geven, of waarom zou je jezelf niet verwennen met een inspirerend fashion boek? Bekijk onze elegante fashion boeken van de grote modehuizen en vind uw persoonlijke favoriet.

Vul uw huis met koffietafelboeken

Koffietafelboeken zijn grote en mooie boeken die vaak gaan over mode, design en fotografie. De boeken bestaan uit inspirerende foto’s en illustraties vergezeld van kleine blokjes tekst. De boeken zijn evenzeer een leuk decoratief detail als een interessant boek om in te zitten en te bladeren. De boeken zien er net zo goed uit op de boekenplank als op het dressoir, de woonkamertafel of de vensterbank. Stapel meerdere boeken op elkaar en vul ze aan met een mooie vaas of met bijpassende kandelaars erop. Of ga voor een extra groot boek en laat het voor zichzelf spreken. Bij Wallfield vindt u die luxe boeken die uw inrichting net dat beetje extra geven.

cross