Vandaag besteld = binnen 2-5 werkdagen geleverd
Inspiratie nodig? bekijk ons lookbook
>

Bloemen

Een bloemen schilderij heeft alle schoonheid die de natuur te bieden heeft bij elkaar gebracht, in veel verschillende kleuren, vormen, soorten en maten.
image_product_cat
liggend

Waarom Wallfield®

Gratis achteraf betalen
Klant ervaring 9.2/10
Niet goed geld terug garantie
Premium materialen

Bloemen

Een bloemen schilderij voegt direct levendigheid toe aan je muren. We bieden een uitgebreide selectie bloemen schilderijen, variërend van illustraties, foto’s tot grafische kunst, en ze delen allemaal één gemeenschappelijk kenmerk – bloemen!

Onze liefde voor bloemen en de prachtige sfeer die ze in een huis kunnen creëren, is duidelijk. Met een muur vol bloemen schilderijen blijf je niet alleen hedendaags, maar ontdek je ook sereniteit. Bloemen en de natuur hebben een kalmerend effect op ons, en als je niet de energie hebt om echte bloemen te onderhouden, dan is een bloemen schilderij je nieuwe beste vriend.

Kies een romantische bloemen design in pastelroze of subtiele grijstinten om de romantiek te laten bloeien, of ga voor een klassieke zwart-witte bloemenposter voor een tijdloze uitstraling. Bloemenprints zijn geschikt voor elk seizoen en je kunt ze moeiteloos vernieuwen wanneer je nieuwe bloemmotieven ontdekt die je aan je muren wilt toevoegen!

cross