Vandaag besteld = binnen 2-5 werkdagen geleverd
Inspiratie nodig? bekijk ons lookbook
>

Eigen foto

Vier de geweldige momenten van het leven door een gepersonaliseerde schilderij voor uzelf en al uw dierbaren te laten maken door Wallfield.
image_product_cat
liggend

Waarom Wallfield®

Gratis achteraf betalen
Klant ervaring 9.2/10
Niet goed geld terug garantie
Premium materialen

Eigen foto

Een schilderij van een eigen foto is een uniek cadeau voor je vader, moeder, zus, broer, vriend, vriendin en iedereen die je lief is. Tijdens het eerste volgende moment waarop jullie samen of allemaal bij elkaar zijn zal jij het hart of de show stelen met een gepersonaliseerd cadeau. Het leuke bij een persoonlijke poster is dat jij als cadeaugever er bijna niets aan hoeft te doen maar de gelukkige wel denkt dat jij er heel veel moeite voor hebt gedaan. Hoe easy is dat? Je bent van de gemakken voorzien want wij doen de poster voor je maken, je kan de poster tot op het laatste moment bestellen en wij controleren de print. Wie ga jij verrassen?

Naast het bestellen van gepersonaliseerde cadeau’s kan je bij ons ook terecht voor kunstwerken op Muurcirkels, Acrylglas, Canvassen en Tuinposters. De ruimste keuze aan foto’s voor uw gepersonaliseerd cadeau vind je bij ons. Je kunt ook je eigen foto op canvas bestellen, eenvoudig met enkele muisklikken.

cross