Vandaag besteld = binnen 2-5 werkdagen geleverd
Inspiratie nodig? bekijk ons lookbook
>
Zakelijk bestellen

Zakelijk bestellen

Wil je een kantoor, horecagelegenheid, hotel of andere ruimte een echte uitstraling geven met onze unieke muurdecoratie, verlichting en/of meubels?

Dan ben je bij Wallfield® bij het juiste adres. Als je advies nodig hebt over bepaalde keuzes in je interieur of een passende offerte wil laten maken staan wij altijd voor je klaar. Daarnaast is het ook een optie om op rekening te bestellen en is het eventueel mogelijk om bepaalde producten in andere materialen te leveren.

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar service@wallfield.nl of kun je ons een WhatsApp-bericht sturen naar +31 85 004 1981. We geven je graag advies of helpen je verder!

Ga voor sfeer

Sfeer is allesbepalend. Hierdoor is het belangrijk om je ruimte te voorzien van mooie aankleding die een fijne en passende sfeer creëert in jouw interieur. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat een fijne werk- en leefomgeving door middel van een prettige sfeer de productiviteit verhoogt en daarnaast ook zorgt voor een positieve mindset. Dat is waarom wij een fijne sfeer als een vereiste zien!
Neem contact op
2624_19G_2.jpg

Let's Make it Happen

Grotere oppervlakten zijn soms lastig om met een toegankelijk budget sfeervol aan te kleden. Met de unieke muurdecoraties, lampen en meubels van Wallfield® vind je de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Daarnaast kun je altijd onze experts om advies vragen om de juiste keuzes te maken. Door onze snelle levertijd kun je in een mum van tijd genieten van je prachtige muurdecoratie, verlichting en/of meubels. Je vindt het allemaal bij Wallfield®. 
Persoonlijk contact bij zakelijke bestellingen
Klant ervaring 9.2/10
cross